SDAC 7.1 SQL 80040EOOh

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding SDAC (SQL Server Data Access Components) for Delphi, C++Builder, Lazarus (and FPC)
Post Reply
LeoMendez
Posts: 4
Joined: Tue 29 May 2012 21:37

SDAC 7.1 SQL 80040EOOh

Post by LeoMendez » Wed 04 Mar 2020 20:45

Hello Guys
Please some help !!

I'm and old user of ODAC and Sdac with great results along the years.

Buy since my upgrade to XE7 one of my apps with SDAC 7.1 , is presenting a strange behavior at the end of the day : is crashing and returning the error OLE DB error occurred . Code 80040E00h , After that no one of the querys or SP Works and if i forget to check my screen end fullfilled of warnings :-D

The VCL APP is always running from 7AM to 17PM.

Do you have some kind of tips? , cause from months i'm optimizing the Querys, sp ,functions ETC ETC , all them with the same final result at the end of the day.

Even i implemented some sugestions from embarcadero , with poor results.

I'm sure that if i compile in delphi &E , the problem will dissapear.

Best regards , thanks in advance with the help for my pain!
Leo

Stellar
Devart Team
Posts: 347
Joined: Tue 03 Oct 2017 11:00

Re: SDAC 7.1 SQL 80040EOOh

Post by Stellar » Fri 06 Mar 2020 14:21

Unfortunately, we can't reproduce the issue. Please check if there is an issue with the latest SDAC version 9.1.2, for this, you can download the trial version of SDAC. If the issue is reproduced on the latest version of SDAC, please send us a small sample demonstrating this issue, as well as a script for creating database objects.

Post Reply