Time format issue

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding SDAC (SQL Server Data Access Components) for Delphi, C++Builder, Lazarus (and FPC)
Post Reply
jputnam
Posts: 2
Joined: Mon 10 Aug 2009 14:41

Time format issue

Post by jputnam » Mon 10 Aug 2009 14:53

I am using SDAC with Delphi vs 7. I am having a problem with times coming in with the format 12_38_00 instead of 12:38:00. This has been picking up more and more in the last couple months. First, it was just once every couple months, now, it seems to be 2-3 times per week with each user. Any ideas what may be causing this issue? Thanks for the help.

Dimon
Devart Team
Posts: 2888
Joined: Mon 05 Mar 2007 16:32

Post by Dimon » Tue 11 Aug 2009 10:17

I can not reproduce the problem.
Try to check Regional and Language Options.
Also please, send me a complete small sample to dmitryg*devart*com to demonstrate the problem, including a script to create and fill table.

jputnam
Posts: 2
Joined: Mon 10 Aug 2009 14:41

Post by jputnam » Tue 11 Aug 2009 14:53

Like I said, it happens infrequently - Vistas, XP, etc. Basically, I'm just reading a time value from a SQL database, and I get the value returned with _. If I refresh my connection to the DB and try it again, I get : returned to me. All I'm doing is a simple read from the DB - such as table.FieldByName('time').asstring.

Dimon
Devart Team
Posts: 2888
Joined: Mon 05 Mar 2007 16:32

Post by Dimon » Tue 25 Aug 2009 08:40

I still can not reproduce the problem. To solve this problem we need a sample to demonstrate it.

Post Reply