2.2.6 slow when TLiteQuery prop Debug=True

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding LiteDAC (SQLite Data Access Components) for Delphi, C++Builder, Lazarus (and FPC)
Post Reply
Steven
Posts: 30
Joined: Fri 06 Dec 2013 19:48

2.2.6 slow when TLiteQuery prop Debug=True

Post by Steven » Sat 01 Mar 2014 00:34

2.2.6 slow when TLiteQuery prop Debug=True

With 2.2.6 my app was crawling when it came to refreshing tCRDBGrid, editing records, etc.
I have about 20 TLiteQuery components on my dataform and they all had the Debug property ON (set to True).
When I turned Debug off the app's performance was restored and ran like 2.2.5.

Just bringing it to your attention - don't know if this indicates an issue with 2.2.6 or not.

AlexP
Devart Team
Posts: 5530
Joined: Tue 10 Aug 2010 11:35

Re: 2.2.6 slow when TLiteQuery prop Debug=True

Post by AlexP » Mon 03 Mar 2014 12:19

Hello,

We cannot reproduce the problem with performance in the Debug mode. Please provide a sample reproducing the problem (including the database file) to alexp*devar*com

Steven
Posts: 30
Joined: Fri 06 Dec 2013 19:48

Re: 2.2.6 slow when TLiteQuery prop Debug=True

Post by Steven » Thu 06 Mar 2014 04:56

I will have to get back to you on this.
I'm already several builds past the one were I made the changes and running behind schedule on this project. I will extract that version as soon as I get the chance.

AlexP
Devart Team
Posts: 5530
Joined: Tue 10 Aug 2010 11:35

Re: 2.2.6 slow when TLiteQuery prop Debug=True

Post by AlexP » Thu 06 Mar 2014 07:51

Unfortunately, without reproducing the problem, we can't help you solve it. Try to create a small application demonstrating the problem and send it to us.

Post Reply