CodeCompare bug doesn't compare two folder on different locations

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding file and folder merge tool – Code Compare
Post Reply
softy007
Posts: 7
Joined: Thu 04 Jan 2018 07:50

CodeCompare bug doesn't compare two folder on different locations

Post by softy007 » Thu 11 Jan 2018 07:48

Hi.

Unfortunately, several errors in the directory comparison are available.
One bug i've post in a other topic ( viewtopic.php?f=36&t=36419)

There is an additional error when comparing directories with different storage locations.

If a directory is stored on a fileserver and the other exists on a local harddisc,
missing files are signaled red, although they exist and are compete identical.
missing meens: a file is present on the left windows, the right window is empty, like a no existing file, although the file is there and equal.
(not only a time difference between the two storage locations!)
Please note, that some files are shown correct.


But the bug with not displayed differences is much worse!!!!!!!!

Please answer, if i can help to find the bug!!!!!

mstislavs
Devart Team
Posts: 47
Joined: Mon 16 Jan 2017 12:48

Re: CodeCompare bug doesn't compare two folder on different locations

Post by mstislavs » Thu 11 Jan 2018 16:07

Hi,

Thank you for reporting the problem. We are investigating it.

Best regards,
Mstislav Sakidon
Devart Team
www.devart.com

mstislavs
Devart Team
Posts: 47
Joined: Mon 16 Jan 2017 12:48

Re: CodeCompare bug doesn't compare two folder on different locations

Post by mstislavs » Fri 12 Jan 2018 13:48

Hi

Unfortunately, we cannot reproduce this issue. Could you make screenshots where the problem will be shown and an example of the path to the folders being compared.

Best regards,
Mstislav Sakidon
Devart Team
www.devart.com

Codecompareuser
Posts: 1
Joined: Fri 23 Mar 2018 06:44

Re: CodeCompare bug doesn't compare two folder on different locations

Post by Codecompareuser » Fri 23 Mar 2018 11:23

Hey, I have a similar problem but mine is that it seems to *think* I have two different files of the same file which, when hashed, are exactly the same - screenshots: Image and after updating both hashmyfiles and code compare just in case it might have been fixed: Image

Yeah, not sure why this is happening...

Thanks!

Post Reply