[BUG] .edml generation issue (5.7.530)

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding Entity Developer - ORM modeling and code generation tool
Post Reply
sswan
Posts: 1
Joined: Wed 28 Jan 2015 03:28

[BUG] .edml generation issue (5.7.530)

Post by sswan » Wed 28 Jan 2015 03:40

Currently on 30 day trial to establish that dotConnect for DB2 is the best-fit product. When generating a Data Model the following error appears for both "True" and "False".

Warning 4 The 'http://devart.com/schemas/EntityDevelop ... teRequired' attribute is invalid - The value 'True' is invalid according to its datatype 'http://www.w3.org/2001/XMLSchema:boolean' - The string 'True' is not a valid Boolean value.

This would appear to be easily corrected by search and replace with "true" and "false" but would seem to either be regression bug or similar issue to the following fixed bug.

http://forums.devart.com/viewtopic.php? ... ype#p73709

Shalex
Site Admin
Posts: 8247
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Re: [BUG] .edml generation issue (5.7.530)

Post by Shalex » Mon 02 Feb 2015 12:09

Thank you for your report. We cannot reproduce the issue at the moment. The investigation is in progress. We will notify you about the result (or ask for an additional information) as soon as possible.

Shalex
Site Admin
Posts: 8247
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Re: [BUG] .edml generation issue (5.7.530)

Post by Shalex » Fri 13 Feb 2015 09:27

We have released the new (1.7.453) build of dotConnect for DB2. It includes some improvements which should avoid a generation of the ValidateRequired warning. Please try it and notify us about the result. If your trial is expired, submit a request via contact form for extending the evaluation period.

Post Reply