Problem with Entity Developer 5.5 and MySql 5.6

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding Entity Developer - ORM modeling and code generation tool
Post Reply
smlemmon
Posts: 7
Joined: Sat 26 Jan 2013 09:51

Problem with Entity Developer 5.5 and MySql 5.6

Post by smlemmon » Fri 12 Apr 2013 12:43

Hi,

I have just upgraded to Entity Developer 5.5 and it does not seem to be working with MySql.

It will retrieve all the field names, but does not retrieve any of the columns.

They are all empty.

I have tried both NHibernate and Entity Framework models, and both do the same thing.

I am using the MySql Connector for .NET as well as Visual Studio 2012.

I am using MySql Server 5.6 which is sitting on a separate server.

Many thanks in advance.

Simon

Shalex
Site Admin
Posts: 8247
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Re: Problem with Entity Developer 5.5 and MySql 5.6

Post by Shalex » Tue 16 Apr 2013 16:05

We cannot reproduce the issue in our environment. Please specify the exact steps we should follow and send us a screenshot which shows the problem. Also tell us the exact version of your MySql Connector for .NET.

smlemmon
Posts: 7
Joined: Sat 26 Jan 2013 09:51

Re: Problem with Entity Developer 5.5 and MySql 5.6

Post by smlemmon » Thu 18 Apr 2013 11:32

Hi,

This seems to have resolved itself now.

I restarted the server that MySql Server is on as I was starting to see some other strange issue and all seems to be working now.

Many thanks for getting back to me though.

Regards

Simon

Post Reply