SecureBridge 9.0.2 Websocket problem

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding network security and data protection solution - SecureBridge
Post Reply
alexacolor
Posts: 2
Joined: Wed 08 May 2019 08:25

SecureBridge 9.0.2 Websocket problem

Post by alexacolor » Wed 08 May 2019 08:34

I`m testing SecureBridge trial, websocket component.

TScWebSocketClient on connect procedure says:
"The other side has sent failure alert :[70] "

Delphi Rio Update 1, windows vcl app
server - nginx, config:
ssl_protocols TLSv1.3;
ssl_prefer_server_ciphers on;
ssl_ciphers TLS13-CHACHA20-POLY1305-SHA256:TLS13-AES-128-GCM-SHA256:TLS13-AES-256-GCM-SHA384:ECDHE:!COMPLEMENTOFDEFAULT;
ssl_ecdh_curve secp384r1;
server woks fine (ssllabs.com/ssltest - A+)
websocket client in chrome browser works fine

alexacolor
Posts: 2
Joined: Wed 08 May 2019 08:25

Re: SecureBridge 9.0.2 Websocket problem

Post by alexacolor » Wed 08 May 2019 08:46

TLS1.2 works fine, but for project need TLS1.3

ViktorV
Devart Team
Posts: 2700
Joined: Wed 30 Jul 2014 07:16

Re: SecureBridge 9.0.2 Websocket problem

Post by ViktorV » Wed 08 May 2019 10:53

For us to quickly investigate this behavior of SecureBridge, please allow test access to your server and, if possible, send to us using contact form https://devart.com/company/contactform.html the necessary connection data.

ViktorV
Devart Team
Posts: 2700
Joined: Wed 30 Jul 2014 07:16

Re: SecureBridge 9.0.2 Websocket problem

Post by ViktorV » Wed 08 May 2019 11:29

Thank you for the information. We have reproduced and fixed the issue. This fix will be included in the next build of SecureBridge.

AndreyT
Posts: 1
Joined: Wed 17 Jul 2019 09:34

Re: SecureBridge 9.0.2 Websocket problem

Post by AndreyT » Wed 17 Jul 2019 09:41

ViktorV wrote:
Wed 08 May 2019 11:29
Thank you for the information. We have reproduced and fixed the issue. This fix will be included in the next build of SecureBridge.
Hi, when it will be next build? I have this problem.
SecureBridge 9.0.2 Professional with Source Code

ViktorV
Devart Team
Posts: 2700
Joined: Wed 30 Jul 2014 07:16

Re: SecureBridge 9.0.2 Websocket problem

Post by ViktorV » Thu 18 Jul 2019 14:45

We have answered you via e-mail.

Post Reply