Setting "Find and Replace" to default to "Current Document"

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding database management and administration tools for MySQL
Post Reply
pospanko
Posts: 2
Joined: Fri 18 Jan 2019 06:36

Setting "Find and Replace" to default to "Current Document"

Post by pospanko » Mon 28 Jan 2019 15:45

Hi!

Same topic was opened for MSSQL dbForge.
It's annoying that find constantly changes 'Look in' to 'All Open Documents'.
Can this be fixed or set as parameter?

alexa
Devart Team
Posts: 2632
Joined: Fri 24 Jun 2011 14:17

Re: Setting "Find and Replace" to default to "Current Document"

Post by alexa » Mon 28 Jan 2019 19:14

We will fix this issue in one of the next product versions.

dpboyer
Posts: 4
Joined: Thu 21 Mar 2019 15:41

Re: Setting "Find and Replace" to default to "Current Document"

Post by dpboyer » Wed 15 May 2019 15:59

This is a huge PIA... Please Fix soon. It is far to easy to quickly hit Ctrl-H and put in the find/replace fields and hit replace all and then realize that it replaced on All Open Documents.

alexa
Devart Team
Posts: 2632
Joined: Fri 24 Jun 2011 14:17

Re: Setting "Find and Replace" to default to "Current Document"

Post by alexa » Thu 16 May 2019 10:07

We will take it into account.

Post Reply