Cannot run generated script with blob fields

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding database management and development tools for Oracle
Post Reply
zvasku
Posts: 73
Joined: Tue 19 Sep 2006 12:04

Cannot run generated script with blob fields

Post by zvasku » Mon 21 Oct 2013 16:56

Hello,

I have problem with 3.1 version and oracle 10g. When I generate script (as INSERTS) from table with blobs, I can not run this script. Error: invalid hex number.

Script (removed chunk data to make message short):

-- Script was generated by Devart dbForge Studio for Oracle, Version 3.1.283.0
-- Product home page: http://www.devart.com/dbforge/oracle/studio
-- Script date 21.10.2013 18:10:04
-- Server version: Oracle Database 10g Enterprise Edition Release 10.2.0.4.0 - 64bit Production With the Partitioning, OLAP, Data Mining and Real Application Testing options
-- Client version:

SET SQLBLANKLINES ON;
SET DEFINE OFF;
ALTER SESSION SET NLS_DATE_FORMAT = 'MM/DD/SYYYY HH24:MI:SS';
ALTER SESSION SET NLS_TIMESTAMP_TZ_FORMAT = 'MM/DD/SYYYY HH24:MI:SS.FF TZH:TZM';
ALTER SESSION SET NLS_TIMESTAMP_FORMAT = 'MM/DD/SYYYY HH24:MI:SS.FF';
ALTER SESSION SET NLS_NUMERIC_CHARACTERS = '.,';
ALTER SESSION SET NLS_NCHAR_CONV_EXCP = FALSE;
ALTER SESSION SET TIME_ZONE = '+02:00';


DECLARE
TMP_BLOB_5 BLOB := NULL;
SRC_CHUNK_5 RAW(12001);
TMP_BLOB_6 BLOB := NULL;
SRC_CHUNK_6 RAW(12001);
BEGIN

DBMS_LOB.CREATETEMPORARY(TMP_BLOB_6, TRUE);
DBMS_LOB.OPEN(TMP_BLOB_6, DBMS_LOB.LOB_READWRITE);
SRC_CHUNK_6 := '...';
DBMS_LOB.WRITEAPPEND(TMP_BLOB_6, LENGTH(SRC_CHUNK_6) / 2, SRC_CHUNK_6);
SRC_CHUNK_6 := '...';
DBMS_LOB.WRITEAPPEND(TMP_BLOB_6, LENGTH(SRC_CHUNK_6) / 2, SRC_CHUNK_6);
SRC_CHUNK_6 := '...';
DBMS_LOB.WRITEAPPEND(TMP_BLOB_6, LENGTH(SRC_CHUNK_6) / 2, SRC_CHUNK_6);
DBMS_LOB.CLOSE(TMP_BLOB_6);
INSERT INTO SEIWIN.HSFT_FORMULARE(CISG, CISF, AGENDA, AKTIVNI, FORMULAR, PSABLONY, SABLONA, V11, UD1, UD2, UZ1, UZ2, X7X_CL) VALUES
(1, 999, 'MVO', 0, 'LČR - Projekt pěstební činnosti', 'Blob(1870)', TMP_BLOB_6, 501, NULL, '10/21/2013 13:55:37', NULL, 1520, 1);
END;
/

alexa
Devart Team
Posts: 2424
Joined: Fri 24 Jun 2011 14:17

Re: Cannot run generated script with blob fields

Post by alexa » Tue 22 Oct 2013 11:59

Could you please provide us the complete PL/SQL block with the INSERT statement and the CREATE definition of the table into which you are inserting the data?

To make sure your data is kept confidential, please send a reply straight to our support system at supportATdevartDOTcom, and we will keep further correspondence with you on this issue via that system.

zvasku
Posts: 73
Joined: Tue 19 Sep 2006 12:04

Re: Cannot run generated script with blob fields

Post by zvasku » Thu 24 Oct 2013 16:48

Sent.

alexa
Devart Team
Posts: 2424
Joined: Fri 24 Jun 2011 14:17

Re: Cannot run generated script with blob fields

Post by alexa » Fri 25 Oct 2013 10:27

We were able to reproduce this issue and will fix it in one of the next builds of dbForge Studio for Oracle. We will notify you once it's available for downloading.

zvasku
Posts: 73
Joined: Tue 19 Sep 2006 12:04

Re: Cannot run generated script with blob fields

Post by zvasku » Fri 25 Oct 2013 13:15

Ok. Thanks.

alexa
Devart Team
Posts: 2424
Joined: Fri 24 Jun 2011 14:17

Re: Cannot run generated script with blob fields

Post by alexa » Thu 05 Dec 2013 16:37

We would like to let you know that the new build 3.5.272 of dbForge Studio for Oracle, where the issue you reported is fixed, has been released and is available for downloading http://www.devart.com/dbforge/oracle/st ... nload.html

Thank you for your help in improving dbForge Studio for Oracle.

Post Reply