Error retrieving data from a table with an XMLtype

Discussion of open issues, suggestions and bugs regarding database management and development tools for Oracle
Post Reply
stratdaz
Posts: 23
Joined: Tue 04 May 2010 00:46

Error retrieving data from a table with an XMLtype

Post by stratdaz » Tue 22 Jun 2010 06:03

I'm trying to retrieve data from an Oracle 9i table with an XMLtype column and I get this error ...

=========================
Exception Information
=========================
Message: Unable to load DLL 'c:\Oracle\11.2.0\client_32\oraclient11.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)
Source: OciCall.dll

I'm running Windows Server 2008 (64 bit) and I have oracle 11g 32 and 64 bit clients installed but I can't find a file named "oraclient11.dll" anywhere.

stratdaz
Posts: 23
Joined: Tue 04 May 2010 00:46

Post by stratdaz » Tue 22 Jun 2010 08:11

I believe the dll was missing since I had only oracle InstantClient installed. I have since installed the administrator client and now have the missing oraclient11.dll.

Unfortunately, I still have the following error ...

Message: Unable to load DLL 'C:\Oracle\11.2.0\client_32\oraclient11.dll': The specified procedure could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007F)

Not sure if this is any help but I get this message from Process Monitor when I run the query ...

Class: File System
Operation: CreateFileMapping
Result: FILE LOCKED WITH ONLY READERS
Path: C:\Oracle\11.2.0\client_32\oraclient11.dll

Viktor
Devart Team
Posts: 68
Joined: Thu 06 May 2010 08:12

Post by Viktor » Tue 22 Jun 2010 12:02

Unfortunately, we cannot reproduce this problem.
Tell the full versions of Oracle client (four numbers), OraDeveloper Studio or OraDeveloper Tools you are using.
If possible, send us oci.dll and oraclient11.dll.

stratdaz
Posts: 23
Joined: Tue 04 May 2010 00:46

Post by stratdaz » Wed 23 Jun 2010 00:42

Oracle client version is 11.2.0.1.0

Tried this in VS2008 using OraDeveloper version 2.55.168 and VS2010 with OraDeveloper version 2.60.174

I have attached the full Error Report and dll files to a support email.

.jp
Devart Team
Posts: 307
Joined: Wed 09 Sep 2009 06:55
Location: devart

Post by .jp » Wed 23 Jun 2010 06:34

Thanks, we have received the error report generated by our tool.
Now we are investigating the problem.

Post Reply