TVirtualQuery - List out of Bounds!

TVirtualQuery - List out of Bounds!

Postby Aggie85 » Mon 17 Jul 2017 01:58

Howdy Maxim!

Long weekend!

I am finding that if I add an empty dataset to the SourceDataSets and then do a TVirtualQuery against it, I am getting an 'Index out of bounds error'. For a short-term fix, I am adding an DataSet->IsEmpty() check, but....

All the best,

Aggie85
Aggie85
 
Posts: 66
Joined: Wed 11 Nov 2015 17:03

Re: TVirtualQuery - List out of Bounds!

Postby Aggie85 » Mon 17 Jul 2017 13:09

Howdy Maxim!

The actual problem I am having is when I do an UPDATE against an empty dataset (I have added an IsEmpty() check but this was in a form's load code I had).

I emailed you a test project demoing the problem.

All the best,

Aggie85
Aggie85
 
Posts: 66
Joined: Wed 11 Nov 2015 17:03

Re: TVirtualQuery - List out of Bounds!

Postby MaximG » Tue 18 Jul 2017 14:24

Thank you for the information. We have reproduced the issue and will investigate its origin. We will inform you about the results shortly.
MaximG
Devart Team
 
Posts: 668
Joined: Mon 06 Jul 2015 11:34

Re: TVirtualQuery - List out of Bounds!

Postby Aggie85 » Tue 18 Jul 2017 14:27

Thanks Maxim!

Aggie85
Aggie85
 
Posts: 66
Joined: Wed 11 Nov 2015 17:03

Re: TVirtualQuery - List out of Bounds!

Postby Aggie85 » Tue 08 Aug 2017 16:23

Howdy Devart,

Any chance of getting this error fixed soon? I am trying to be patient but I can't even release my converted project from TxQuery to TVirtualQuery because of this bug.

All the best,

Aggie85
Aggie85
 
Posts: 66
Joined: Wed 11 Nov 2015 17:03

Re: TVirtualQuery - List out of Bounds!

Postby MaximG » Thu 10 Aug 2017 09:00

Thank you for the information. The links for downloading a night build, which includes the fix of the described bug, were sent to your email
MaximG
Devart Team
 
Posts: 668
Joined: Mon 06 Jul 2015 11:34


Return to VirtualDAC