LoadFromFile StackOverflow

LoadFromFile StackOverflow

Postby ikra » Mon 06 Jul 2009 06:31

LoadFromFile in VirtualTable produces EStackOverflow but only if persistent fields are created with field editor.
I am using Delphi7 and VT that comes with IBDAC-3.00.0.4 or PGDAC-1.10.0.7.
ikra
 
Posts: 3
Joined: Fri 09 Jun 2006 06:49

Postby Plash » Mon 06 Jul 2009 12:52

We could not reproduce the problem. Please send to support*devart*com a complete small sample that demonstrates the problem.
Plash
Devart Team
 
Posts: 2844
Joined: Wed 10 May 2006 07:09

Postby ikra » Mon 06 Jul 2009 14:54

Done a minimal example.
ikra
 
Posts: 3
Joined: Fri 09 Jun 2006 06:49

Postby m227 » Fri 27 Nov 2009 15:43

the same problem:

MyDAC (DAC for MySQL), Turbo Delphi (2006) Pro. Windows XP.
Can't load saved table data... Stack Overflow:

Code: Select all
    vtData.SaveToFile( 'test.vtd' );
    vtData.LoadFromFile( 'test.vtd' ); // <--- stack overflow.


The same when trying to load data in design time...

I found however a solution.

I had CRDBGrid with Columns set. One of columns had other title (caption) than in VirtualTable. Strange error however. Possibly a bug.

Michal
m227
 
Posts: 55
Joined: Mon 06 Aug 2007 12:41

Postby Plash » Mon 30 Nov 2009 09:34

We could not reproduce the problem. Please send to support*devart*com a complete small sample that demonstrates the problem, including the script for creating database objects.
Plash
Devart Team
 
Posts: 2844
Joined: Wed 10 May 2006 07:09

Same Problem

Postby variosts » Mon 01 Feb 2010 12:28

I´ve got the same problem, when I use LoadfromFile.. I´ve send you an email with source-code...
Please send me an update. Thanks a lot.
variosts
 
Posts: 4
Joined: Mon 01 Feb 2010 12:21

Postby jkuiper » Wed 07 Jul 2010 08:30

I also have the same problem. But I created a workaround in runtime
Code: Select all
begin
  with virtualtable do
  begin
    filetypgroepen := 'virtualtable.vtd';
    if fileexists(filetypgroepen) then
      LoadFromFile(filetypgroepen)
    else
    begin
      DeleteFields;
      AddField('type',ftString, 3);
      AddField('nh',ftInteger, 0);
      AddField('zh',ftInteger, 0);
    end;
    Active := true;
  end;
end;

It's not an nice one and the problem should be corrected.
My version of TVirtualtable is gotten from MyDAC.
jkuiper
 
Posts: 138
Joined: Fri 04 Aug 2006 14:17


Return to VirtualDAC