master detail

master detail

Postby jkuiper » Tue 09 Dec 2008 15:50

Help!!
I use TVirtualTable to create fields dynamically for my matrix. These matrixes contains data for Fast-report. Now I have two matrixes needed for my report. It should be a master detail relation, but doesn't work. There's is no Mastersource, masterfields and detailfields property to get it worked.

Why not :?: :?: :?:

Will it be a new future to TVirtualTable?
jkuiper
 
Posts: 138
Joined: Fri 04 Aug 2006 14:17

Postby Plash » Wed 10 Dec 2008 08:23

We will investigate possibility to add the master-detail support, but that is hardly to happen in the nearest future.
Plash
Devart Team
 
Posts: 2844
Joined: Wed 10 May 2006 07:09

Postby jkuiper » Wed 10 Dec 2008 08:31

I'm glad that you will look at it. :D
I'm really font of TVirtualtable and you will be ahead of TSQLMemtable. :wink:
For now I reorganized my class to TClientdataset
jkuiper
 
Posts: 138
Joined: Fri 04 Aug 2006 14:17


Return to VirtualDAC