create colums at runtime

create colums at runtime

Postby fcodebue » Fri 21 Nov 2008 18:47

I need to create some columns at tunrtime. what I have to do? some like

vt.columns.clear;
vt.columns.add('col1');
....
fcodebue
 
Posts: 5
Joined: Thu 13 Nov 2008 13:12

Postby Plash » Mon 24 Nov 2008 08:26

You can use the following code:

VirtualTable.AddField('COL1', ftString, 30);
...
Plash
Devart Team
 
Posts: 2844
Joined: Wed 10 May 2006 07:09

Postby fcodebue » Tue 25 Nov 2008 06:40

Plash wrote:You can use the following code:

VirtualTable.AddField('COL1', ftString, 30);
...


thanks a lot plash
fcodebue
 
Posts: 5
Joined: Thu 13 Nov 2008 13:12


Return to VirtualDAC