Run compiled program with MyDAC

Run compiled program with MyDAC

Postby yanqui » Wed 02 Mar 2005 22:43

Hi all,

I created a little program that access a MySQL database. Into this program, I'm not using *any* feature of MyDAC, but I have installed it into my computer.

When I run the program from my workstation it works, but when I want to run it from another computer that doesn't have any compiler, I have this error:

"MyDAC Trial version requires C++ Builder IDE".

I don't have a good knowledge with C++ Builder, so I don't have any idea what I have to do to get this program running outside my computer.

I tried to completly remove MyDAC Trial from my computer, but the program doesn't compile anymore saying that it's unable to find MYDAC???.DLL file and I don't know where this file is referenced into my program.

Hope somebody will able to helps me because I don't want to redo my entire program without MyDAC installed on my computer.

Regards,
Yanick Quirion
yanqui
 
Posts: 5
Joined: Tue 01 Mar 2005 20:46
Location: Quebec, Canada

Postby Ikar » Thu 03 Mar 2005 12:35

This error message can happen only on try to establish a connection in MyDAC. Most likely, there are units with MyDAC components at your project.
Ikar
 
Posts: 1693
Joined: Thu 28 Oct 2004 13:56

Postby yanqui » Thu 03 Mar 2005 14:01

Hi,

Could you tell me how I can find those units that are using MyDAC?

Thanks,
Yanick
yanqui
 
Posts: 5
Joined: Tue 01 Mar 2005 20:46
Location: Quebec, Canada

Postby Guest » Thu 03 Mar 2005 19:38

Look for these in project and delete

Code: Select all
Unit1.cpp
#pragma link "DBAccess"
#pragma link "MemDS"
#pragma link "MyAccess"

Unit1.h
#include "DBAccess.hpp"
#include "MemDS.hpp"
#include "MyAccess.hpp"
#include
Guest
 

Postby yanqui » Sun 06 Mar 2005 00:35

Hi,

Thanks for your answer.

If I want to compile a program that is using MyDAC, how I can rid off this message:

"MyDAC Trial version requires C++ Builder IDE".

Do I need to register it to be able to use it in a compiled program?

Regards,
Yanick
yanqui
 
Posts: 5
Joined: Tue 01 Mar 2005 20:46
Location: Quebec, Canada

Postby Guest » Sun 06 Mar 2005 04:25

yanqui wrote:Do I need to register it to be able to use it in a compiled program?


Uh ... yeah.
Guest
 

Postby Ikar » Wed 09 Mar 2005 15:44

Yes, to disable this message you should register MyDAC.
Ikar
 
Posts: 1693
Joined: Thu 28 Oct 2004 13:56


Return to MySQL Data Access Components