Error unrecognized configuration parameter "autocommit" when try connect with PostgreSQL 9.5.7 X64 on Windows

Error unrecognized configuration parameter "autocommit" when try connect with PostgreSQL 9.5.7 X64 on Windows

Postby niton_dev » Sat 20 May 2017 10:16

Using last version of Entity Developer, I get error "Error unrecognized configuration parameter "autocommit"" when i try connect with PostgreSQL 9.5.7 X64 on Windows.

According with https://www.postgresql.org/docs/9.5/static/release-9-5.html, autocommit paramater was removed from PostgreSQL.
niton_dev
 
Posts: 15
Joined: Thu 22 Jul 2010 14:44

Re: Error unrecognized configuration parameter "autocommit" when try connect with PostgreSQL 9.5.7 X64 on Windows

Postby AlexP » Wed 24 May 2017 08:45

Hello,

We could not reproduce the problem on the latest EntityDAC 6.1.12 version, EntityDeveloper 9.9.999, and the specified PostgreSQL version. Please specify the exact EntityDAC, EntityDeveloper versions, also provide the connection string.

P.S. In addition, specify what EntityDeveloper you are using: distributed with EntityDAC or a separate one. And what .NET provider you are using.
AlexP
Devart Team
 
Posts: 5525
Joined: Tue 10 Aug 2010 11:35

Re: Error unrecognized configuration parameter "autocommit" when try connect with PostgreSQL 9.5.7 X64 on Windows

Postby niton_dev » Thu 25 May 2017 20:39

Sorry, I realized that I ran the test with an older version of the developer entity that was installed in another directory on my PC. Thank you for your support.
niton_dev
 
Posts: 15
Joined: Thu 22 Jul 2010 14:44

Re: Error unrecognized configuration parameter "autocommit" when try connect with PostgreSQL 9.5.7 X64 on Windows

Postby AlexP » Tue 30 May 2017 05:29

Hello,

You are welcome. Feel free to contact us if you have any further questions.
AlexP
Devart Team
 
Posts: 5525
Joined: Tue 10 Aug 2010 11:35


Return to EntityDAC