Incompatible xml output with tortoise svn

Incompatible xml output with tortoise svn

Postby JimW » Thu 14 Feb 2013 12:48

I tried to Choose an Svn revision today and instead of getting a list of revisions, the Tortoise Svn splash screen pops up, then I get "Incompatible xml output" from RA.

This worked a few days ago while I was in the office. Today I am working from home and using a VPN. And my domain password was changed today. Svn works fine otherwise, just not from RA. In RA, I tried using both Windows and RA Auth accounts and both do the same thing.

I entered my new password in the "Connecting to SVN" dialog that gives the error message, and I also cleared credentials in RA, but still get the error.

Any ideas?
JimW
 
Posts: 9
Joined: Mon 04 Feb 2013 20:59

Re: Incompatible xml output with tortoise svn

Postby AlexeyN » Thu 14 Feb 2013 15:09

Perhaps, you are specifying path to 'TortoiseProc.exe' instead of 'svn.exe' in the 'Version control -> Subversion binary path' option in Review Assistant. That's why you see the TosrtoiseSVN splash screen. Make sure you are specifying the correct path to 'svn.exe' there. If it missed in TortoiseSVN folder, reinstall TortoiseSVN and check to install 'command line clients tools':

Image
AlexeyN
Devart Team
 
Posts: 244
Joined: Wed 12 Sep 2012 12:09

Re: Incompatible xml output with tortoise svn

Postby JimW » Thu 14 Feb 2013 15:18

Thanks, your support is great! That did it. Odd that it worked fine before.
JimW
 
Posts: 9
Joined: Mon 04 Feb 2013 20:59


Return to Review Assistant