Problems with Serverexplorer in VS 2005

Problems with Serverexplorer in VS 2005

Postby thomas holschen » Fri 08 Sep 2006 11:05

Hi,

I've got a Problem using Visual Studio 2005 Server Explorer.
Picture shows the Error-Message that pops up everytime when the Data Connections in the Server Explorer is klicked. Provider is not graphicaly usable.

Image

OS: WinXP and Win2000, both completely patched
PostgresDB : 8.1.4
Povider: 2.50.19.0

Whats's going wrong here ??? :cry:

Thanks for Help!

Regards.

Thomas
thomas holschen
 
Posts: 8
Joined: Fri 08 Sep 2006 10:56

Postby Alexey » Fri 08 Sep 2006 11:16

We are making new build tonight. This problem should be fixed there. Look forward to the announcement about its availability for upload.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby thomas holschen » Fri 08 Sep 2006 11:22

Wonderfull News! :D

Thanks for your fast response!
thomas holschen
 
Posts: 8
Joined: Fri 08 Sep 2006 10:56

Postby Alexey » Fri 08 Sep 2006 11:39

You are welcome.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby thomas holschen » Mon 11 Sep 2006 15:01

Hi Alexey,

Is the new build you mentioned avaible ?
If not could you please specify what "tonight" means a little more exactly ?

:wink:
thomas holschen
 
Posts: 8
Joined: Fri 08 Sep 2006 10:56

Postby Alexey » Tue 12 Sep 2006 14:39

"tonight" meant that we built PostgreSQLDirect Friday evening, but still testing and verifying it.
It will be uploaded to our site really soon.
Thanks for your patience.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43


Return to dotConnect for PostgreSQL