Deploying problem

Deploying problem

Postby marlin » Wed 08 Sep 2010 10:49

After deploying my software with Devart PostgreSQL I can't run my solutions. I get error:

System.BadImageFormatException: Nie mona zaadowa pliku lub zestawu 'Devart.Data.PostgreSql, Version=4.95.152.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701' lub jednej z jego zalenoci. Oczekiwano, e modu bdzie zawiera manifest zestawu.
Nazwa pliku: 'Devart.Data.PostgreSql, Version=4.95.152.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701'

Devart.Data.PostgreSQL.dll
Devart.Data.dll

are in the directory with my executable file. I try deploy my soultion as I deployed before with version 4.65. I don't have that problem with previus versions.
marlin
 
Posts: 9
Joined: Mon 09 Jun 2008 14:15

Postby StanislavK » Thu 09 Sep 2010 11:26

The issue is probably caused by the versions of deployed assemblies being not the same as the ones used in your project. Please check that

1) The assemblies deployed with your application are from dotConnect for PostgreSQL 4.95.152.

2) The assembly references in your project either map to the newer versions or have the 'Specific Version' property set to false.

3) The license is generated for the latter version: the license.licx file should contain either of the following lines:
Code: Select all
Devart.Data.PostgreSql.PostgreSqlConnection, Devart.Data.PostgreSql, Version=4.95.152.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701

Code: Select all
Devart.Data.PostgreSql.PostgreSqlConnection, Devart.Data.PostgreSql

After changing this line, please rebuild your application to re-generate the license resource.

Please tell us if this helps.
StanislavK
Devart Team
 
Posts: 1710
Joined: Thu 03 Dec 2009 10:48


Return to dotConnect for PostgreSQL