VS2010 error during connection

VS2010 error during connection

Postby mmbaker » Thu 01 Jul 2010 22:59

Hello,
I have VS2010 installed on my computer. I just installed dotConnect for PostgreSQL 4.95. I launched Server Explorer inside VS.NET. I attempted to connect to a "test" database that I created. When I click Test Connection in Server Explorer, it works fine. When I click OK, I get the following error:

Unable to add data connection
Unspecified error (Exception for HRESULT: 0x80004005 (E_FAIL)

I've tried uninstalling/reinstalling dotConnect with no success. I then tried to connect to a MS Sql Server database, and this worked fine, so it appears there is something wrong with the dotConnect drivers.

Please advise what I should try next,
Thanks
Mark
mmbaker
 
Posts: 1
Joined: Thu 01 Jul 2010 22:53

Postby StanislavK » Fri 02 Jul 2010 11:49

Thank you for your report, this is a known issue. It will be fixed in the nearest build, we will inform you here when this build is released.
StanislavK
Devart Team
 
Posts: 1710
Joined: Thu 03 Dec 2009 10:48

Postby StanislavK » Fri 09 Jul 2010 17:15

We've fixed the problem with creating connections in Server Explorer. The fix is available in the latest 4.95.146 build of dotConnect for PostgreSQL. The build can be downloaded from
http://www.devart.com/dotconnect/postgresql/download.html
(the trial version) or from Registered Users' Area:
http://secure.devart.com/

For more information on improvements and fixes available in dotConnect for PostgreSQL 4.95.146, please refer to
http://www.devart.com/forums/viewtopic.php?t=18426
StanislavK
Devart Team
 
Posts: 1710
Joined: Thu 03 Dec 2009 10:48


Return to dotConnect for PostgreSQL