ms-help://CoreLab.MySql is invalid - trying to figure ho to do Roles

ms-help://CoreLab.MySql is invalid - trying to figure ho to do Roles

Postby Cody21 » Sat 03 Mar 2007 00:30

OK - spent more hours trying to research a Roles problem I'm having. Tracked the documentation hint down to "The steps are stated clear in the "Using MySQLDirect .NET in ASP.NET Provider Model" article of MySQLDirect .NET help documentation. Please follow them. " in an acient article from last summer. However every time I try to acces the MySql.Net documentation included in the CoreLab download, I get the following error:

MS Doc. Explorer cannot be shown because the specified help collection "ms-help://CoreLab.MySql is invalid".

There is no such .chm file form CoreLab on my machine. I can open all other .chm files just fine.

I keep stumbling forward with this animal and now cannot get ROLES to work. Help please ... again...... sigh.
Cody21
 
Posts: 112
Joined: Thu 01 Mar 2007 00:58

Postby Alexey » Sat 03 Mar 2007 07:45

Take a look at the forum topic Possible problems with CHM documentation.
Anyway, I have sent you zipped chm file. Check your mail box.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby Cody21 » Sat 03 Mar 2007 18:45

Checked email - nothing yet. thanks

Alexey wrote:Take a look at the forum topic Possible problems with CHM documentation.
Anyway, I have sent you zipped chm file. Check your mail box.
Cody21
 
Posts: 112
Joined: Thu 01 Mar 2007 00:58

Postby Alexey » Tue 06 Mar 2007 08:03

Probably it was blocked. Please provide me with another e-mail address.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby Alexey » Tue 06 Mar 2007 08:30

You can also download it from here:
http://crlab.com/mysqlnet/mysqlnet.chm
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby Cody21 » Tue 06 Mar 2007 15:09

Alexey wrote:You can also download it from here:
http://crlab.com/mysqlnet/mysqlnet.chm


I found that on your web site yesterday and did in fact download it. It still refuses to display anything. It NOW launches.. I get the initial Menu structure however nothing will display. I get an error message that "This Menu Will Not Display. There may be a problem with your Internet Connection .. blah blah blah.."

Which is obviously NOT the case as I'm on this Forum.

Apparently the .chm file is trying to access online web pages or something. PS - This behaves exactly this same way on another machine I installed your product on. Refuses to display any HELP documentation. Another idea?
Cody21
 
Posts: 112
Joined: Thu 01 Mar 2007 00:58

Postby Alexey » Tue 06 Mar 2007 15:17

I'd re-sent the docs to you (zipped and renamed to *.txt file).
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby Cody21 » Tue 06 Mar 2007 15:41

Alexey wrote:I'd re-sent the docs to you (zipped and renamed to *.txt file).


OK - got it ... now works fine after I "unblocked" the file.. thanks.
Cody21
 
Posts: 112
Joined: Thu 01 Mar 2007 00:58

Postby Alexey » Wed 07 Mar 2007 07:16

You are welcome.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43


Return to dotConnect for MySQL