Membership Provider and Role Provider work but not Profile?

Postby Cody21 » Wed 07 Mar 2007 15:18

cesarvegamx wrote:We've been talking about a "licensing" issue. However, I re-read your original post and that problem is about the trust level in which your website is running in the shared hosting. That's not a licensing problem.

Do you still getting that "Security Exception" error ? or is it a "licensing" error now ?


Mine is a "License not Found Problem".. Sorry, didn't intend to hijack this thread ... but you seemed willing to discuss issues in general. Thanks ,
Cody21
 
Posts: 112
Joined: Thu 01 Mar 2007 00:58

Postby cesarvegamx » Wed 07 Mar 2007 15:38

Alexey wrote:This thread was initiated by dknapp who had problems with security.

Alexey:

I followed your recommendation here : http://crlab.com/forums/viewtopic.php?p=25468#25468

So, I passed that error about not finding the provider. But now I get the same error he is getting.

The error happen just when deploying the application to a shared host with medium trust level. It does not happen when there's full trust.

You can see the error here:
http://desktopdatabases.com/default2.aspx
cesarvegamx
 
Posts: 37
Joined: Tue 30 Jan 2007 07:43

Postby Alexey » Mon 12 Mar 2007 08:13

Is MySQLDirect .NET installed on the target machine (or at least CoreLab.*.dll assemblies are registered in the GAC)?
Do you use direct mode?
When exactly that error occurs? On Connection.Open() call?
Could you provide me with your web.config file and medium trust config file on the shared host?
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby cesarvegamx » Mon 12 Mar 2007 15:48

I'm going to follow up in my thread: http://crlab.com/forums/viewtopic.php?p=25524#25524
cesarvegamx
 
Posts: 37
Joined: Tue 30 Jan 2007 07:43

Postby Alexey » Tue 13 Mar 2007 08:21

OK, let's move our conversation to that thread.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Previous

Return to dotConnect for MySQL