Problem using typed dataset in VS 2005

Problem using typed dataset in VS 2005

Postby Erdsah88 » Wed 12 Apr 2006 13:39

Does core labs support the typed dataset?.

any tricks ?
Erdsah88
 
Posts: 2
Joined: Wed 12 Apr 2006 13:18

hey

Postby Erdsah88 » Wed 12 Apr 2006 14:09

I am using mysql 5.0.

Does it work in other versions?
Erdsah88
 
Posts: 2
Joined: Wed 12 Apr 2006 13:18

Postby Alexey » Wed 12 Apr 2006 14:14

Yes, CoreLabs do support the typed datasets.
You can create one using DataSource Configuration Wizard, DataSet Wizard or "Generate DataSet..." verb of a MySqlDataAdapter component.
You can also use DataSets created with DataSet Designer.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43


Return to dotConnect for MySQL