PACKAGE LOAD FAILURE

PACKAGE LOAD FAILURE

Postby woolf2k » Thu 30 Aug 2007 17:25

I have VS2005 Pro

The error occurs the momment i start up VS.

This started after I uninstalled the Trial version and installed the full version of mysqldirect .net v 4.2 team.

I've tried uninstalling and reinstalling numereous times checking and unchecking boxes but i still get the error.

How do i fix this?

and my collegue is having the same exact issue on her computer.
woolf2k
 
Posts: 2
Joined: Thu 30 Aug 2007 17:18

Postby Alexey » Fri 31 Aug 2007 07:40

Please create a text file called fix.reg with the following content:
Code: Select all
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\VisualStudio\8.0\Packages\{56ECB50E-9170-472e-8EED-67E016185FAB}]
@="CoreLab.MySql.Vs.MySqlDataProviderPackage"
"Class"="CoreLab.MySql.Vs.MySqlDataProviderPackage"
"CodeBase"="C:\Program Files\CoreLab\MyDirect.NET2\CoreLab.MySql.Vs.dll"
"InprocServer32"="C:\WINDOWS\system32\mscoree.dll"
"Assembly"="CoreLab.MySql.Vs, Version=4.20.17.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701"
"CompanyName"="Core Lab Software Development"
"ProductName"="MySQLDirect .NET"
"ProductVersion"="4.00"
"MinEdition"="Standard"
"ID"=dword:000003ee

Execute it. Then fire "devenv /resetskippkgs" from the command line.
Last edited by Alexey on Mon 03 Sep 2007 07:24, edited 1 time in total.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Did this solve the package load issue?

Postby cglock » Sat 01 Sep 2007 19:03

I have VS 2005 Standard installed with 4.20.17.0 and get the same error message, applied the suggested fix above but did not seem to help.
cglock
 
Posts: 4
Joined: Sat 01 Sep 2007 19:01

Watch the drive letters in suggested fix.

Postby cglock » Sat 01 Sep 2007 19:15

Trying to get this nuisance taken care of I forgot to check the drive letters listed in the fix.
cglock
 
Posts: 4
Joined: Sat 01 Sep 2007 19:01

Re: PACKAGE LOAD FAILURE

Postby capt_henry » Mon 03 Sep 2007 07:57

Hi,

I get the same problem after upgrading from v4.0.13 Pro to 4.20.17 Pro with VS2005 Pro.

Checked the registry and the settings are as per reg example (with exception of drive paths).

Tried the suggested fix (with drive changes) and devenv /resetskippkgs but same problem.

For now I have uninstalled 420.17.0 and went back to 4.0.13.0 and all is OK.
capt_henry
 
Posts: 10
Joined: Sat 06 Nov 2004 09:33

Postby Alexey » Mon 03 Sep 2007 08:01

cglock wrote:Trying to get this nuisance taken care of I forgot to check the drive letters listed in the fix.
So the problem doesn't persist anymore?
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43

Postby Vic D'Elfant » Mon 03 Sep 2007 09:44

The above registry patch fixed the problem for me as well - thanks! :)
Vic D'Elfant
 
Posts: 7
Joined: Mon 03 Sep 2007 09:43

Postby BobMc » Mon 03 Sep 2007 15:54

The Patch Worked for me also!!

Thank you for the prompt reply.
BobMc
 
Posts: 5
Joined: Tue 24 Apr 2007 20:52

PACKAGE LOAD FAILURE

Postby woolf2k » Tue 04 Sep 2007 15:13

thank you. It appears like that patch worked.
woolf2k
 
Posts: 2
Joined: Thu 30 Aug 2007 17:18

Postby Alexey » Thu 06 Sep 2007 11:23

You are welcome.
Alexey
 
Posts: 2756
Joined: Mon 13 Mar 2006 07:43


Return to dotConnect for MySQL