Error After Error Using Your Products

Error After Error Using Your Products

Postby ever;last88az » Tue 25 Aug 2015 17:00

I have installed the latest version of dotconnect for Oracle from your site. I am using visual studio 2013 pro. My Oracle client is 32-bit version. I have also installed db forge, The server is Oracle Database 11g Enterprise Edition 11.2.0.3.0.

I receive the following errors using your 'product'

When trying to create an oracle connection on a test win form:
'dbForge Fusion Common Services Package' did not load correctly

When trying to create an oracle connection from within visual studio:
Cannot load Oracle client. Check your PATH environment and registry settings.
(My path has oci.dll as first entry, yes we use TNSNames, I should not have to make a copy of that file and put it in the directory of every app for this to work, ridiculous).

From the add connection dialog within server explorer using a direct connection:
network error: 11004 - the requested name is valid but not data of the requested type was found.

These errors, along with the horrendous documentation renders your product pretty much worthless in my opinion. What do I need to do to get your software to work correctly DEVART.
ever;last88az
 
Posts: 4
Joined: Mon 24 Aug 2015 21:51

Re: Error After Error Using Your Products

Postby Pinturiccio » Wed 26 Aug 2015 13:54

We could not reproduce the issue. Please provide the following information:
1. dotConnect for Oracle version and edition;
2. dbForge Fusion for Oracle version and edition;
3. Windows version and capacity (x86 or x64);
4. Describe the steps we should perform for reproducing the issue in more details.
Pinturiccio
Devart Team
 
Posts: 1884
Joined: Wed 02 Nov 2011 09:44


Return to dotConnect for Oracle