PROBLEM with Deploying Web Form with DotConnect for Oracle EF6

PROBLEM with Deploying Web Form with DotConnect for Oracle EF6

Postby weiyiao » Mon 16 Dec 2013 02:42

Dears,
I use dotConnect for Oracle 8.1.55 for EF,I followed this post http://blog.devart.com/entity-framework-6-support-for-oracle-mysql-postgresql-sqlite-and-salesforce.html#Migration to migration to EF6.

But I get the Error 0004 : Could not load file or assembly 'Devart.Data.Oracle.Entity, Version=8.1.55.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified


I use VS2012, C#, EF5.0, .NET 4.5, with dotConnect for Oracle verison 7.8.301 before
Now I use VS2013, C#, EF6.0, .NET 4.5, with dotConnect for Oracle verison 8.1.55

My web.config :
Code: Select all
  <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.EntityFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    <section name="glimpse" type="Glimpse.Core.Configuration.Section, Glimpse.Core" />
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
  </configSections>
  <entityFramework>
    <providers>
      <provider invariantName="Devart.Data.Oracle" type="Devart.Data.Oracle.Entity.OracleEntityProviderServices, Devart.Data.Oracle.Entity, Version=8.1.55.6, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701" />
      <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServices, EntityFramework.SqlServer" />
    </providers>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbConnectionFactory, EntityFramework">
      <parameters>
        <parameter value="v11.0" />
      </parameters>
    </defaultConnectionFactory>
  </entityFramework>
  <system.data>
    <DbProviderFactories>
      <remove invariant="Devart.Data.Oracle" />
      <add name="dotConnect for Oracle" invariant="Devart.Data.Oracle" description="Devart dotConnect for Oracle" type="Devart.Data.Oracle.OracleProviderFactory, Devart.Data.Oracle, Version=8.1.55.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701" />
    </DbProviderFactories>
  </system.data>


Please help.

Willy.
weiyiao
 
Posts: 2
Joined: Mon 16 Dec 2013 02:29

Re: PROBLEM with Deploying Web Form with DotConnect for Oracle EF6

Postby Shalex » Mon 16 Dec 2013 14:00

Please send us a small test project so that we can reproduce the issue in our environment.
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7780
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Re: PROBLEM with Deploying Web Form with DotConnect for Oracle EF6

Postby weiyiao » Tue 17 Dec 2013 06:36

Dear Shalex,
thank your help.
I find the error cause, EntityDataSource doesn't work with the Entity Framework 6.
weiyiao
 
Posts: 2
Joined: Mon 16 Dec 2013 02:29


Return to dotConnect for Oracle