Still getting ""ORA-12704: character set mismatch" with 7.9.333

Still getting ""ORA-12704: character set mismatch" with 7.9.333

Postby phowe » Thu 10 Oct 2013 18:57

I downloaded and re-installed as the revision history mentioned a bug fix related to this Oracle exception, but I am still getting it with the new version. I am trying to code for eager loading in EF 5:
Code: Select all
    var q = db.Users
              .Include("Profiles")
              .Include("ProfileDivs")
              .Include("ProfileDepts")
              .Where(usr => (usr.UserName == uName) && (usr.PclientId == pClient));

but when I have more than one .Include() call in the query, I get the exception.

Can anyone help?

Thanks,
Peter
phowe
 
Posts: 20
Joined: Fri 12 Jul 2013 16:51
Location: Maine

Re: Still getting ""ORA-12704: character set mismatch" with 7.9.333

Postby Shalex » Fri 11 Oct 2013 12:45

Please make sure that when you run application with dotConnect for Oracle v 7.9.333.0, the application loads the Devart.Data.Oracle.dll and Devart.Data.Oracle.Entity.dll assemblies of version 7.9.333.0. This can be done via the Modules window, which can be opened via the main menu of Visual Studio: Debug->Windows->Modules.

If this doesn't help, send us a small test project with the corresponding DDL script.
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7654
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Re: Still getting ""ORA-12704: character set mismatch" with 7.9.333

Postby phowe » Fri 11 Oct 2013 15:11

Here is what the Modules window shows:

Code: Select all
   
Devart.Data.dll                   C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\Devart.Data\5.0.792.0__09af7300eec23701\Devart.Data.dll     5.0.792.0   
   Devart.Data.Oracle.dll   C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\Devart.Data.Oracle\7.9.333.0__09af7300eec...            7.9.333.0   
   Devart.Data.Oracle.Entity.dll   C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Devart.Data.Oracle.Entity\v4....           7.9.333.0


The small test project is something I will have to work on if this does not tell you anything.

Peter
phowe
 
Posts: 20
Joined: Fri 12 Jul 2013 16:51
Location: Maine

Re: Still getting ""ORA-12704: character set mismatch" with 7.9.333

Postby phowe » Mon 14 Oct 2013 20:05

Still waiting to see if I have to spend the time on the sample project... :?
phowe
 
Posts: 20
Joined: Fri 12 Jul 2013 16:51
Location: Maine

Re: Still getting ""ORA-12704: character set mismatch" with 7.9.333

Postby Shalex » Tue 15 Oct 2013 08:15

Could you please send us a small test project with the corresponding DDL script for reproducing the problem in our environment?
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7654
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44


Return to dotConnect for Oracle