"Update Model" without functionallity

"Update Model" without functionallity

Postby sprinter252 » Wed 15 Dec 2010 13:20

Hi,

I update to dotConnect 6 and was happy to read about the "Update Model"-functionallity. Now I'm as sad as I was happy before because a click to the "Update Model From Database" has no effect at all. I'm not even getting a WaitCursor or any kind of activity inside my VS. Whats wrong? :evil:

sprinter
sprinter252
 
Posts: 23
Joined: Fri 16 Nov 2007 20:10
Location: Germany

Postby AndreyR » Wed 15 Dec 2010 14:12

This looks like a known Visual Studio UI caching problem.
Is the problem reproducible in the standalone Entity Developer mode?
If it isn't, please try to clear the UI Cache (delete uicache.dat) in the %Users%\%Current User%\AppData\Roaming\Devart\EntityDeveloper\VS2010 (Win7) or %Documents and Settings%\%Current User%\Application Data\Devart\EntityDeveloper\VS2010 (WinXP) folder.
Please let us know about the results.
AndreyR
Devart Team
 
Posts: 2919
Joined: Mon 07 Jul 2008 13:16

Postby sprinter252 » Wed 15 Dec 2010 14:49

Hi Andre,

thanks alot, it works fine for me. Both facts you told me resolved to true :-).

sprinter252
sprinter252
 
Posts: 23
Joined: Fri 16 Nov 2007 20:10
Location: Germany


Return to dotConnect for Oracle