The "DevartEntityDeploySplit" task could not be loaded from

The "DevartEntityDeploySplit" task could not be loaded from

Postby jordy.boom » Tue 02 Mar 2010 18:53

I've been dealing with the problem located here:

http://www.devart.com/forums/viewtopic.php?p=50708

Visual Studio 2010 RC1
dotConnect for Oracle 5.55.97 Beta (18-Feb-2010)

I followed the steps indicated. I only had 1 of the 2 files in the Framework directory, it was missing the .targets file. Like the ed_frederick user stated, they found the Devart.Data.Entity.10.targets file in MSBuild\Devart\v4.0. I instead copied this file with the correct name to the Framework folder. Then I updated Microsoft.Common.targets file with the Import line as indicated by the forum topic.

After restarting VS, I get the following error:

Error 2 The "DevartEntityDeploySplit" task could not be loaded from the assembly C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30128\Devart.Data.Entity.Build.Tasks.dll. Confirm that the declaration is correct, that the assembly and all its dependencies are available, and that the task contains a public class that implements Microsoft.Build.Framework.ITask.

Should we be trialling this code out with Visual Studio 2010 B2 still?
jordy.boom
 
Posts: 3
Joined: Tue 02 Mar 2010 18:47

Postby AndreyR » Wed 03 Mar 2010 11:44

I have sent the assembly to the e-mail you have provided in your forum profile.
However, the build with Visual Studio 2010 Release Candidate support will be available soon.
AndreyR
Devart Team
 
Posts: 2919
Joined: Mon 07 Jul 2008 13:16

Postby jordy.boom » Wed 03 Mar 2010 16:41

I'm not missing that DLL. I have all the right files currently (assuming that the .targets file from MSBuild/Devart/v4.0 was the right one). The issue seems to be that the task it's trying to perform (DevartEntityDeploySplit) cannot be found in either of the assemblies.

I thought perhaps this was an updated DLL so I tried it, but that did not make a difference either.
jordy.boom
 
Posts: 3
Joined: Tue 02 Mar 2010 18:47

Postby AndreyR » Thu 04 Mar 2010 09:37

New build of dotConnect for Oracle 5.60.102 Beta is available for download now.
Please try this build and let us know if anything goes wrong.
AndreyR
Devart Team
 
Posts: 2919
Joined: Mon 07 Jul 2008 13:16

Postby jordy.boom » Thu 04 Mar 2010 23:41

Hi, I've uninstalled the previous version and installed the new 5.60 beta. Upon building my project I still get the same error message.
jordy.boom
 
Posts: 3
Joined: Tue 02 Mar 2010 18:47

Postby AndreyR » Fri 05 Mar 2010 13:41

Thank you for the report, we are investigating the situation.
I will let you know about the results.
AndreyR
Devart Team
 
Posts: 2919
Joined: Mon 07 Jul 2008 13:16

Postby AndreyR » Mon 29 Mar 2010 08:23

We have fixed the problem. Look forward to the upcoming build.
AndreyR
Devart Team
 
Posts: 2919
Joined: Mon 07 Jul 2008 13:16


Return to dotConnect for Oracle