Issue with Oracle Parameters on Mobile Version

Issue with Oracle Parameters on Mobile Version

Postby ALF » Wed 06 May 2009 12:43

Hi,

dotConnect Mobile for Oracle Version 5.20.29.2
Oracle 10g

When calling stored procedures with Oracle Parameters I have the Problem that Parameter Names e.g. lhmid# or lhmnr$ not work while lhmid and lhmnr work.

With lhmid# or lhmnr$ i always get an "illegal variable name/value" error.

When I change the oracle procedure to use parameter names without an # or $ then all works.

ALF
ALF
 
Posts: 4
Joined: Tue 05 May 2009 12:37
Location: Austria

Postby Shalex » Wed 06 May 2009 14:16

Try quoting the parameter names that contain # and $ symbols. This should resolve the issue.
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7152
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Postby ALF » Wed 06 May 2009 17:08

Shalex wrote:Try quoting the parameter names that contain # and $ symbols. This should resolve the issue.


Could you provide me an example, I´m not sure if i understand what you mean with quoting?

Thank you,

ALF
ALF
 
Posts: 4
Joined: Tue 05 May 2009 12:37
Location: Austria

Postby Shalex » Thu 07 May 2009 10:39

We have reproduced the issue. I will notify you about the results of our investigation.
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7152
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Postby ALF » Tue 12 May 2009 08:14

Shalex wrote:We have reproduced the issue. I will notify you about the results of our investigation.


Any news about that?
ALF
 
Posts: 4
Joined: Tue 05 May 2009 12:37
Location: Austria

Postby Shalex » Tue 12 May 2009 14:03

The problem is fixed. Look forward to the next build that will be available in 1 week.
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7152
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Postby ALF » Tue 12 May 2009 18:34

Shalex wrote:The problem is fixed. Look forward to the next build that will be available in 1 week.



Was this also an issue for DotConnect Oracle for Windows (not Mobile) and if YES, will this also be fixed with the new release?

Thx for your quick response and problem solving

Greetings from Austria

ALF
ALF
 
Posts: 4
Joined: Tue 05 May 2009 12:37
Location: Austria

Postby Shalex » Thu 14 May 2009 08:19

Yes, it was also a bug in the Direct mode of dotConnect for Oracle (not Mobile). It is fixed. Look forward to the new builds.
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7152
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44

Postby Shalex » Fri 22 May 2009 15:56

The new build of dotConnect for Oracle 5.20.33 is available for download now.
It can be downloaded from http://www.devart.com/dotconnect/oracle/download.html (trial version) or from Registered Users' Area (for users with valid subscription only).
For more information, please refer to http://www.devart.com/forums/viewtopic.php?t=14909 .
Shalex
Devart Team
 
Posts: 7152
Joined: Thu 14 Aug 2008 12:44


Return to dotConnect for Oracle